Home.
Geschiedenis.
Eigen Project.
306 Maxi verslagen.
Film.
Foto's actieve maxi's.
Gastenboek.
21/10/07; Huwelijksvoltrekking

Eindelijk is het motorblok, dat al een jaar klaar ligt, in het vooronder gekomen. Een soort van huwelijk tussen motor en bak enerzijds en carrosserie anderzijds. De montage op zich gaat simpel, want dat hadden we allemaal al uitgemeten, het afstemmen van alle randapparatuur is nog wel een klus, net als alle aeroquip slangen. Het is kwaliteit, kost wat, maar dan heb je ook wat.

Wij gaan nu snel afbouwen, want eind november willen we kunnen rijden om in de winter alvast wat leuke circuitdaagjes te doen….Daarvan hebben we namelijk al veel te veel gemist.
Het is inmiddels bijna november 2007, en we vorderen. De bedrading functioneert bijna, maar alles is nieuw en het maken van de bedradingboom is gecompliceerd. Net als het vinden van de juiste dynamo, waterslangen en stekkers. Gelukkig hebben we daarmee wat hulp van professionals, want anders is er niet uit te komen.
De grote projecten zijn nog het completeren van de aansluitingen van alle slangen en slangetjes en de remmen en voorwielophanging. Het zal wel 2008 worden vermoed ik….
We houden u op de hoogte.
Volgende pagina.